2012. január 26., csütörtök

Hozz magaddal még egy embert!

Szívesen olvasod a Biológiai Evolúció blog bejegyzéseit?
Akkor kérem, hogy ajánld tovább!

Ha ajánlásod hatására egy (vagy akár több) ismerősöd bejelentkezik tagként a blogra, akkor mindketten résztvevői lesztek egy sorsolásnak, amelyben egy világhírű szerző evolúcióval kapcsolatos könyve talál majd gazdára.


A sorsolás időpontja 2012. február 1. Sikeres toborzást megjegyzésként kérem bejelenteni, és a sorsolás eredménye is megjegyzésként jelenik majd meg.

17 megjegyzés:

  1. Miért ez a nagyfokú bátortalanság? Eddig egy új tag érkezett a toborzó közzététele óta, Kata, tehát a jelenlegi állás szerint övé lesz a könyv – sorsolás nélkül.

    VálaszTörlés
  2. :) Hát február 1.ig még sok minden változhat a helyzeten, így túl egyszerű lenne nyernem.
    Amúgy egy előbbi megjegyzésemben írtam (ami nem jelent meg, valamilyen okból), Kovács Levente ajánlására regisztráltam, és örvendek, hogy közérthető és érdekes dolgokra találtam itt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kiegészítést Kata. Így viszont nyerési esélyedet lefelezted, mert Levente neve is bekerült a kalapba. :)

      Sajnos a technikai problémák megoldásában nem tudok segíteni, mert magam is küzdök néhánnyal, és a fenntartó, Blogger, nem bizonyult segítőkésznek eddig.

      Törlés
  3. Üdvözlöm Orsolyát és Ervint a blog tagjai között. Természetesen automatikus résztvevőivé váltak a sorsolásnak, az esetleges ajánlókkal együtt.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a meghívást Kovács Leventének és nagy érdeklődéssel várom a további blogbejegyzéseket!

    VálaszTörlés
  5. Üdvözlöm Jankát és Adriennt is! Mit kellene tennünk, hogy Janka képe jelenjen meg a tagok között egy sziluett helyett?

    Üdvözlöm Clément Greniert is, bár bevallom, egy kicsit zavarban vagyok, mivel nem tudom eldönteni, hogy ez egy álnév, vagy pedig az Olympique Lyon tehetséges középpályása jelentkezett tagjaink közé. Remélem, hamarosan kiderül!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elnézést Szerényi Bence vagyok az iwiw közösségi oldalról, régebben volt a webhelyhez tartozó accountom, de legalább két éve nem használtam, így elfelejtettem a hozzátartozó jelszót, új profil készítésére szorultam. Ha nagyon zavaró, lecserélem.

      Törlés
    2. Bence, rendben van így. Ezek szerint szurkolsz Clémentnek, vagy csapatának, az Olympique Lyonnak?

      Törlés
  6. Lényeges bejelentések következnek:

    1. Barbara a blog huszadik, Tünde pedig a huszonegyedik tagja. Érezzétek jól magatokat!
    2. Tegnap 27 látogatója volt a blognak, ma eddig 355.
    3. A toborzó felhívás látogatottsága egy nap alatt meghaladta az eddig biztosan vezető cikk, "A szaporodás gólya elmélete" látogatottságát. Most akkor váltsunk témát, és toborozzunk minden nap? :)

    VálaszTörlés
  7. Hmm, ha minden nap egy újabb evolúcióval kapcsolatos könyv találna gazdára, az is hatékony módja lenne a tudomány népszerűsítésének :) Már csak a könyvkiadókat kellene megnyerni az ügynek :)

    Levente

    (hiába jelentkezek be, a megjegyzéseknél a ismeretlenként tüntet fel)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megkeresem a kiadókat, hogy hajlanak-e ilyen típusú reklámra. Ha igen, akkor máskor is lesz alkalom könyvet nyerni.

      A technikai problémáidat biztosan meg tudod oldani, ha próbálkozol még egy kicsit (vizsga után).

      Törlés
  8. Köszöntöm az új tagokat, Ádámot, Mónikát, Méhi Orsolyát és bikmakkot. Érezzétek jól magatokat, valahányszor benéztek a blogba.

    VálaszTörlés
  9. Kedves blogtagok! A könyv hivatalos sorsolása megtörtént. A szerencsés nyertes FRITTMANN ORSOLYA. Orsolya Richard Dawkins, Folyam az édenkertből című könyvét nyerte. Kérem, hogy Orsolya írja meg elérhetőségét a jobb felső sarokban látható email címemre, hogy elküldhessem nyereményét.

    VálaszTörlés
  10. Ez jó könyv, kétszer kiolvastam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban jó könyv, amit a Orsolya már át is vett személyesen. Szerencsére ő még nem olvasta, így örült a nyereményének.

      Törlés